Can KÜÇÜKÖZKAN

Can KÜÇÜKÖZKAN

GERÇEK ALEM

Uyuşturucu-Terör-Edremit Belediyesi!!!...

12 Ağustos 2021 - 23:17 - Güncelleme: 13 Ağustos 2021 - 22:23

Edremit Belediyesi ile ilgili yazdığımız yazının ardından bilgi akışları da başladı. Meğer ne çok sorun varmışta, kimseler yazmadığı için güllük gülistanlık bir memleket olarak görünüyormuş.

Yeni iddilar ise dudak uçuklatacak cinsten...

Tesadüfler(!), oyunlar, idddialar ve suç şebekesi...

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı'nın estirdiği terörü yazımızda dile getirmiştik. Şimdi ise Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın, özel sekreteri ve bir diğer başkan yardımcısının arasındaki tuhaf ilişkiyi aydınlatacak olaydan söz edeceğim.

Adı geçen kişi Dilhan Şahverdi... Edremit Belediye Başkanı'nın özel sekreteri. Şahverdi'nin aracı geçen yıl yapılan uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 araçtan biriydi. Dilhan Şahverdi'nin adına kayıtlı araçta uyuşturucu ele geçirilmediği kayıtlara geçti(!) Fakat Dilhan Şahverdi'nin kardeşleri ve amcasının bulunduğu diğer araçta ise 25 bin 248 uyuşturucu hap, 0,98 gram esrar, uyuşturucu öğütme aparatı, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 24 bin 765 lira, ruhsatsız 3 tabanca, boş şarjör ile farklı silahlara ait 343 mermi ele geçirildi.

Emniyet kayıtlarındaki bilgiye göre, operasyonda durdurulan iki araç İstanbul'dan Edremit'e geliyordu. Dilhan Şahverdi'nin aracını ise bir diğer kardeşi kullanıyordu. Polis ekipleri tarafından durduruldu ve olay kayıtlara geçti.

Buraya kadar Dilhan Şahverdi'yle ve Belediye Başkanı ile uyuşturucu operasyonunun ne alakası olduğunu soracaksınız, akrabalığı dışında.

Açıklayayım hemen... Sıkı durun...

Uyuşturucu operasyonuna katılan polisler ve uyuşturucu tacirleri çok iyi bilir ki, hiçbir uyuşturucu sevkiyatı tek araçla yapılmaz... Önden giden öncü araç(erkete) herhangi bir çevirme olması durumunda arkadaki araca haber verir ve polis kontrolüne gelmesi engellenmeye çalışılır. Ancak Balıkesir emniyeti operasyona iyi hazırlanmış olmalı ki, 2 aracı birden ele geçirdi...

Burası çok önemli...

Dilhan Şahverdi'nin aracında uyuşturucu bulunmadığını kayıtlara geçiren ve operasyonda önemli rol üstlenen 'kıdemli polis memuru' bugün Edremit Belediye Başkan Yardımcısı... 

BÜYÜK TESADÜF!!! 

Bu gerçekten bir tesadüf mü, yoksa operasyonda gizlenilen bazı bilgilerin ödülü mü? Bu çok iyi araştırılmalı...

Ayrıca, Dilhan Şahverdi'nin, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın İstanbul ziyaretlerine, başkanın VIP makam minibüsünde gitmesi, giderken, her seyahatinde artan bavul sayıları da dikkat çekici... 

Bu bilgiler benim kafamı oldukça karıştırdı!.. Siz ne dersiniz?

Operasyonda gizlenen bilgiler, sadece operasyon anındakiler değil, sonrasında yapılan soruşturmada yapılan telefon incelemelerinde, bazı isimlerin geçtiği bölümlerin silindikten sonra 'imaj' (Telefondaki bilgilerin kopyalanması) alındığı iddiası...

Silinen bilgilerde, hangi isimler ve hangi konular vardı ki, adaletten saklanmaya çalışıldı. İçişleri Bakanlığı bu konuda yapacağı inceleme ile tüm gerçekleri günyüzüne çıkarabilir.

Bundan sonra yaşanan ise halk üzerinde oynanan talihsiz oyunla ilgili... Kan donduran iddiaları yazarken bile sinirden titriyorum... Sinirlerinize hakim olarak okumaya devam edin lütfen.

Sözünü ettiğim uyuşturucu ile yakalanan şahısların, Edremit'te düzenlenen meşhur 'rock festivali'ne alternatif bir festival düzenledikleri ve bu festivalde gençleri nasıl zehirledikleri ile ilgili... BİZİMFEST adı altında düzenlenen rock organizasyonu sonunda, Akçay'da 15 yaşında bir gencin uyuşturucu sebebiyle yaşamını yitirdiği de iddialar arasında.

Terörün, bir numaralı finans kaynağı olan uyuşturucu ticaretinin hangi ellerde nasıl döndüğünü anlatan iddialar ciddi şekilde araştırılmaz ve iddialar gerçekten doğru ise Edremit uyuşturucuya teslim olmuş demektir.

Bu uyuşturucu operasyonunun yankıları bununla da kalmamış. O an operasyonda görevde bulunan bazı polis memurları, bu konuların kamuoyunda yüksek sesle dillendirilmesinin ardından, mevcut görevlerinden alınarak, pasif görevlere çekilmiş. İçişleri Bakanlığı, görev yerleri birden değiştirilen polis memurlarının neden değiştirildiğini, değiştirme kararı veren amirlerin yerine, bu olayı kamuoyunda bilgi sahibi olan basın mensupları ve bilgi sahipleri üzerinden araştırdığında, tüm gerçekler açığa çıkacaktır.

Terörün, arsa rantlarından sonra, uyuşturucu üzerinden Edremit'te nasıl finanse edildiğine dair bugünlük vereceğimiz bilgileri sizlerle paylaştık.

Edremit'te terör ve uyuşturucunun hangi yollarla nasıl finanse edildiğini ve gençler üzerinde etkilerini sizlere aktarmaya devam edeceğim.

Dipnot: Uyuşturucu operasyonunda yakalanan şahıslardan, sadece bir isim beraat edebildi. Diğer tüm sanıklar hapis cezası aldı. Konu şu anda Yargıtay'da. 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum