USULSÜZ YAPIYA TEMEL ATMA TÖRENİ!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaşananlar zihinleri zorlamaya devam ediyor. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şehit ailelerine hizmet ediyor algısı oluşturmak için Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ait yeşil alana, göstermelik temel atma töreni düzenledi. Kaçak olduğu ileri sürülen yapının temel atma töreninde, Millet İttifakı üyesi ilçe başkanlarına yer ayrılmadığı dikkat çekti.

USULSÜZ YAPIYA TEMEL ATMA TÖRENİ!
07 Ocak 2022 - 20:54 - Güncelleme: 07 Ocak 2022 - 21:11
İşte Ceyhun Haber'de yayınlanan haber metni;

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, CHP’li Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem icraat yapıyoruz algısı oluşturmak amacıyla, şehit ailelerimizi alet ederek usulsüz yapıya temel atma töreni düzenlendi. İddiaya göre Park alanı olarak görünen yere müze yapan belediye yetkilileri, milletvekillerinin katılımıyla göstermelik temel atma töreni düzenlendi.
Daha önce Devlet Demir Yolları’na bağlı olan ve ilçenin imarında büyük sıkıntı yaşatan alan, yeni imar planı ile büyükşehir belediyesi yetki alanında park olarak göründüğü, yapının büyükşehir belediyesinden özel izinle yapıldığı ancak usulsüz olduğu iddia edildi.

GENEL BAŞKANI YİNE YOK SAYDI
Türkiye’nin farklı illerinden gelen milletvekilleri ile temeli atılmış usulsüz yapıya, tekrar temel atma töreni düzenleyen Hülya Erdem ve ekibi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu da yok saydı. Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Belediyesi başta olmak üzere CHP’li belediyeler tüm açılış ve etkinliklerinde Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun resmini asarken, Hülya Erdem’in Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu diğer etkinliklerde olduğu gibi bu törende de yok saydığı gözlendi.

ŞAKA GİBİ TEMEL ATMA TÖRENİ 
Belediye personelinin tam kadro çağırıldığı etkinliğe Ceyhanlıların katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Mobbing uygulamaktan imtina etmeyen Erdem ve akıl hocalarına tepkiler yağarken, törende garip anlar yaşandı. Temel atma törenine katılan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve Emniyet Müdürü Alper Tunga Beraberoğlu yoğun programları dolayısıyla Erdem’in geç kalması üzerine alandan ayrıldı. CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit protokolde yerini alırken, ittifak oldukları İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Akkuş’a yer ayrılmadığı için ayakta kaldı. Etkinlik başladıktan bir süre sonra İyi Parti İlçe Başkanı Sedat Akkuş, Sadet Partisi İlçe Başkanı Sezai Şimşek, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çakır’la beraber protokolün sonunda buldukları boş sandalyelere oturdu. 

ERDEM ve EKİBİ CHP’Yİ BİTİRMEYE Mİ ÇALIŞIYOR?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un işçi kıyımı konusunda genel başkanına verdiği beyanda yalancılıkla itham ettiği, CHP Genel Merkezi’nin sessiz kaldığı iddia edilen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve ekibi hakkında gün geçmiyorku yeni bir skandal veya Ceyhan Belediyesine itibar kaybettirecek bir olay yaşanmasın! Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın çıkarılan işçilere sahip çıkacağı bilgisi üzerine İl Başkanı Çelebi ve Karalar’a da rest çektiği konuşulan Erdem, parti yönetimi ve belediye başkanlarına da zarar vererek ilçede oy kaybına sebep olduğu değerlendirildi. İçler acısı hale gelen Ceyhan’ın müsebbibi Hülya Erdem ve resmiyette temizlik işleri personeli, gayri resmi başkan yardımcısı, sözde ve yazılı basında özel kalem müdürü olarak lanse edilen Öznur Akcan’ın yönetim şekli CHP’yi ilçede küçük düşürdü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum