Öğretmen iletişim günleri devam ediyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde il genelinde yürütülen 'Öğretmen Etkileşim Günleri', farklı aktivitelerle öğretmenleri buluşturmaya devam ediyor.Kültür, sanat,...

Öğretmen iletişim günleri devam ediyor
17 Nisan 2024 - 21:20 - Güncelleme: 17 Nisan 2024 - 21:20
Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde il genelinde yürütülen 'Öğretmen Etkileşim Günleri', farklı aktivitelerle öğretmenleri buluşturmaya devam ediyor.

Kültür, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle öğretmenlerin iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan 'Öğretmen Etkileşim Günleri' çerçevesinde, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay Bodrum ilçesindeki öğretmenlerle bir araya geldi.

Bodrum Öğretmenevinde gerçekleşen buluşmada, Bodrum'da görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler alırken, görüş ve önerileri dinledi. Bodrum Öğretmenevinde müzik öğretmenlerinin verdiği mini konserin ardından golf etkinliği için Bodrum Çamlık Köyü'ne geçildi. Çamlık'taki golf tesisinde bir araya gelen öğretmenler, golf arabalarıyla doğayla iç içe, 18 parkurlu alanı gezdiler. Gezi sonrası golf hocaları tarafından eğitim alan öğretmenler, golf sporuyla tanışmanın heyecanını ve keyfini yaşadılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum