Niğde'de Gençlik Merkezi Gönüllüleri çevre temizliği yaptı

Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri, mesire alanları ve tarihi mekanlarda çevre ve temizliği...

Niğde'de Gençlik Merkezi Gönüllüleri çevre temizliği yaptı
29 Nisan 2024 - 11:25 - Güncelleme: 29 Nisan 2024 - 11:25
Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri bünyesinde bulunan Bor Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi gönüllüleri, mesire alanları ve tarihi mekanlarda çevre ve temizliği etkinlikleri düzenledi.

Gençlik Merkezi Müdürlüğü'nde görevli lider ve gönüllü gençler, gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü sonrasında Roma Havuzu'nda çevre temizliği gerçekleştirdi. Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Turan Sayın konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Gençlik merkezlerimizde gönüllülük kulübü faaliyetlerimiz çerçevesinde, yaşam alanlarının, doğanın ve yeşilin korunması, çevreye verilen değerin arttırılması ve bu konuda farkındalık oluşturulması amacındayız. Çevre temizliğini temel alan etkinlikler düzenlemekteyiz. Merkezimizde gençlerimize yönelik sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Böylelikle gençlerimizde çevre bilinci oluşturuyoruz. En güzeli aslında çevremiz kirletmemek. Evimizi nasıl temiz tutuyorsak çevremize de aynı duyarlılığı göstermeliyiz. Çevre temizliğine katılan personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum