Kılıçdaroğlu: AK Parti'ye eğilimli seçime kadar idare edin

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in, belediyede gerçekleştirdiği işçi kıyımı ve usulsüz yönetim anlayışı, CHP Genel Merkezi'nde de geniş yankı uyandırdı. CHP kulislerinde, Yerel Yönetimlerde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'i arayarak, belediyeden personel çıkarmaması yönünde uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu: AK Parti'ye eğilimli seçime kadar idare edin
08 Ocak 2022 - 14:30 - Güncelleme: 08 Ocak 2022 - 15:47
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un uyarısına, "İşçi çıkarmayacağız" yanıtı verdiği belirtilen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in bir hafta sonra onlarca çalışanın işine son verdiği gündeme geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem'in yalan söylediğini Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na ileten Seyit Torun, Erdem hakkında gereğinin yapılmasını talep etti. 

İddiya göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "O kadının AK Parti'ye geçme eğilimi olduğu noktasında ciddi bilgiler var. Seçime kadar idare edin" dedi. CHP kulislerinde adı sıkça tartışmalara yolaçan Hülya Erdem'in, keyfi yönetim anlayışına CHP Genel Merkezi'nin ne kadar sessiz kalacağı kamuoyunda büyük merak uyandırdı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum