Düzce'de yetenekli ve gelişim vaat eden sporcu adaylarına basketbol eğitimi

14 yaş aralığındaki kızlarda tarama yaparak yetenekli ve gelişim vaat eden sporcu adaylarına ücretsiz basketbol eğitimi verecek.Danilo's Pizza kadın basketboluna hizmetlerini geliştirmek...

Düzce'de yetenekli ve gelişim vaat eden sporcu adaylarına basketbol eğitimi
21 Mart 2024 - 19:00 - Güncelleme: 21 Mart 2024 - 19:00
14 yaş aralığındaki kızlarda tarama yaparak yetenekli ve gelişim vaat eden sporcu adaylarına ücretsiz basketbol eğitimi verecek.

Danilo's Pizza kadın basketboluna hizmetlerini geliştirmek adına Düzce Basket Gençlik Spor Kulübü ile alt yapı faaliyetleri için iş birliği gerçekleştirdi. Bu birliktelik ile Düzce'de 6-14 yaş aralığındaki kızlarda tarama yapılacak. Yetenekli ve gelişim vaat eden sporcu adaylarına ücretsiz basketbol eğitimi verilecektir.

Düzce Belediyesi Spor Müdürü Yasin Tüfekçi, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Postoğlu, Basketbol il temsilcisi Serkan Öz, Danilo's Pizza Düzce Basketin altyapı çalışmalarını yakından takip ettiler. Kız çocukları için yapılan proje hakkında bilgi alan yetkililer, çocuklarla sohbet edip basketbol oynadıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Düzce'de oluşturulacak alt yapıdan yetişen kız çocuklar Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Danilo's Pizza Bursa Antspor olarak mücadele eden A takımda ve Milli takıma sporcu yetiştirmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum