Altıntaş MYO'da kariyer buluşması

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Altıntaş Meslek Yüksekokulunda bahar yarıyılında tüm 1. sınıf öğrencilerinin aldığı Kariyer Planlaması dersi sektör buluşmalarının ilki...

Altıntaş MYO'da kariyer buluşması
29 Mart 2024 - 14:25 - Güncelleme: 29 Mart 2024 - 14:25
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Altıntaş Meslek Yüksekokulunda bahar yarıyılında tüm 1. sınıf öğrencilerinin aldığı Kariyer Planlaması dersi sektör buluşmalarının ilki gerçekleştirildi.

"Tecrübe Konuşuyor" başlıklı etkinlik serisinin ilki olan "Özel Sektörde Kariyer" temalı konferansa, otomotiv sektöründen İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Yücel Gündüz ve İnsan Kaynakları Uzmanı Melike Özerik konuşmacı olarak katıldı.

Konferansta iş yaşamında başarının sırları, öz geçmiş hazırlamanın önemli noktaları, mülakatlara hazırlıkta dikkat edilmesi gereken hususlar ve iş başvurularının değerlendirilmesi ile ilgili tavsiyeler temel başlıklar olarak yer aldı. Konferansa Kariyer Planlaması dersini alan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Konferans sonunda konuşmacılar, öğrencilerden ve akademik personelden gelen soruları yanıtladılar.

Altıntaş MYO Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları, konferans sonunda konuşmacılara teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum