Yüreğir'de parksız mahalle kalmayacak

Yüreğir Belediyesi’nin ilçe genelinde park çalışmaları devam ediyor. Kısa sürede 14 mahalleye 17 yeni park kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Parksız mahallemiz kalmayacak” dedi. Park Bahçeler ekipleri son olarak Yunusoğlu Merkez Camii önündeki parkı tamamladı.

Yüreğir'de parksız mahalle kalmayacak
06 Ekim 2020 - 13:11
Yüreğir’de yeşil alan ve park çalışmalarını aralıksız sürdüren Yüreğir Belediyesi, Yunusoğlu Merkez Camii parkında çalışmaları tamamladı. 3 bin 100 metrekare alanda çevre düzenlemesi, ağaçlandırma ve çim çalışması yapan ekipler mahalle sakinlerinin dinlenip nefes alacağı parkı banklarla donattı.

Şuana kadar 14 mahalleyi yeni parklarla buluşturan Başkan Kocaispir 3 mahallede de park çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “İlçemizin gelişimi ve dönüşümü için yoğun bir çalışma yapıyoruz. 1 buçuk yıl gibi kısa bir sürede 14 mahallemizde yeni parklarımızı hayata geçirdik. 3 mahallemizde çalışmalarımız bitmek üzere. Bunların yanı sıra 49 mevcut parkımızın da inşaat ve tadilat işlerini tamamladık. Söz verdiğimiz gibi çocuklarımız, gençlerimiz ve Yüreğirli hemşehrilerimiz için dinlenecek, nefes alacak parklarımızın sayısını artırıyoruz. Proje çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde parksız mahallemiz kalmayacak” dedi.

Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren mahalle sakinleri Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum