Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Projenin ve ekibin arkasında durmaya devam edin"

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, sarı-kırmızılı kulübün ilk 6 ayını ve gelecek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen,...

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen: "Projenin ve ekibin arkasında durmaya devam edin"
24 Ocak 2023 - 00:00 - Güncelleme: 24 Ocak 2023 - 00:00
Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, sarı-kırmızılı kulübün ilk 6 ayını ve gelecek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.



Göztepe'nin Danimarkalı Başkanı Rasmus Ankersen, sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara açıklamalarda bulundu. İşte Rasmus Ankersen'in taraftarlara yaptığı o açıklamalar:



"Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Sport Republic, Göztepe'de çoğunluk hisselerini devraldı. Hedefimiz belliydi; zaman içinde kulübün sadece Süper Lig'e yükselmesini değil, aynı zaman sürekli olarak orada kalıcı ve rekabetçi olmasını sağlayacak güçlü yapılar ve yöntemler oluşturmak. Emin olun ki, Süper Lig'e yükselmek hedefimiz olmaya devam ediyor. Aynı zamanda futbolda başarı elde etmenin zaman aldığını ve bir gecede oluşmadığını da anlamak son derece önemli.

Göztepe Spor Kulübü'nde yönetimi devraldığımızda kulüp zor bir süreçten geçiyordu ve bir alt lige düşmüştü. Her yönüyle yeniden yapılanması gerekiyordu ve kulübü devraldığımızdan beri bunun için çok çalışıyoruz.

Başarılı bir futbol kulübü olmak için sadece iyi futbolculara sahip olmaktan çok daha fazlası gerekir. Seçkin bir spor bilimi, medikal ve antrenörlük departmanının yanı sıra güçlü bir antrenman kültürü oluşturmanız gerekiyor.

İlk yılımızdaki odak noktamız, seçkin bir futbol organizasyonu kurmak ve onu yönetmesi için yetkin ve deneyimli insanları göreve getirmek oldu. Süper Lig'e yükselmeyi başardığımızda bizi orada tutabilecek ve ilerlemeye devam edebilecek bir organizasyonumuz olduğundan emin olmak istiyoruz. Daha iyi ve daha profesyonel bir futbol organizasyonu oluşturmak için kaydettiğimiz ilerlemeden memnunum. Daha fazla mali yatırımın da gerekli olduğunu anlıyoruz. Ancak güçlü bir yapı, organizasyon ve yöntemler olmadan kulübe yatırdığımız her paranın etkisi sınırlı olacaktır.

Sahadaki sonuçlar ilk 6 ayda istikrarsızdı. Açıkçası gol atmakta zorlandık. Ancak takımın genel seviyesi ve yapısı gelişiyor. Hepinizin transfer görmek istediğini biliyorum ve sizi temin ederim ki Sportif Direktörümüz Ivan Mance ve ekibi, Göztepe'mizi bir sonraki seviyeye taşıyacak oyuncular bulmak için çok çalışıyor. Ancak sadece oyuncu almış olmak için oyuncu almayacağız. Göztepe'mize yeni oyuncular getirirken oyun tarzına uyduklarından, Göztepe gibi bir kulüpte oynamanın ne demek olduğunu anladıklarından ve bizi bulunduğumuz yerde tutmakla kalmayıp ileriye taşıyacak seviyeye sahip olduklarından emin olmak istiyoruz.

Kulübü mali açıdan sorumlu bir şekilde yönetmek istediğimizi vurgulamak da benim için önemli. Maaşları zamanında ödüyoruz. Oyuncuları Türkiye'ye gelmeye ikna etmek için mantıksız derece yüksek sözleşmeler teklif edip kulübün uzun vadeli sağlığını riske atmak istemiyoruz. Göztepe'miz için uzun vadeli istikrarı sağlayacak mantıklı ve rasyonel kararlar almakta ısrar ediyoruz.

Göztepe taraftarının tutkusunu seviyorum. Bağlılığınız ve beklentileriniz, herkesi her gün elinden gelenin en iyisini yapmaya itiyor. Sizi temin ederim ki her oyuncu ve personel, bu muhteşem futbol kulübüne başarı getirmek için her gün çok çalışıyor. Göztepe'mizin uzun yıllar boyunca gelecekte de sağlam temeller ile daha da gelişmesi için çalışıyoruz ve kısa vadede hazır olup Göztepe'mizi Süper Lig'e geri getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Lütfen projenin ve ekibin arkasında durmaya devam edin. Desteğiniz çok değerli ve hem oyuncular hem de yönetim ekibi, başarılı olmak için sürekli olarak desteğinize ihtiyaç duyuyor. Oyuncularımıza, kulübe ve yönetim ekibimize olan desteklerinizden ötürü teşekkür ederim."

YORUMLAR

  • 0 Yorum